Carwrapping|

Wat is carwrapping?

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto dusdanig dat er een complete nieuwe look ontstaat.
Dat klinkt wel heel zakelijk, maar in feite is dat wat we doen.

Wij werken met professionele wrapfolies die zich al jaren bewezen hebben op duurzaamheid, kleurvastheid en stabiliteit. Deze folie kunnen we over de meest complexe vormen plakken en wij modelleren de wrapfolie dusdanig dat deze de vormen van uw auto helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers en dergelijke.
Deze wrapfolie plakt op alle gelakte delen. En wij wrappen dan standaard ook alle gelakte delen van uw auto.

KLEUREN

Wrapfolie is in bijzonder mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur.
De meer ‘bijzondere’ kleuren hebben een meerprijs ten opzichte van bijvoorbeeld rood metallic of zwart mat.
Onder andere daarom zijn onze prijzen hier bij benadering, maar wij rekenen voor u altijd de prijs exact uit nadat wij weten voor welke kleur u gaat.
Nieuwsgierig naar alle mogelijke kleuren? Kom gerust langs in onze showroom. We hebben van alle kleuren die wij kunnen leveren voorbeelden liggen. En dat zijn er meer dan 600!

WAAROM CARWRAPPING?

Met het wrappen van uw auto krijgt uw auto op een snelle en relatief goedkope manier een compleet nieuwe look.  Door de wrapfolie is de onderliggende (originele) lak van de auto ook nog eens beschermd.

U kunt met een wrap de complete look van uw auto snel veranderen. U kunt de auto een andere kleur geven of er een carbon effect aan geven. Dit alles is redelijk snel te realiseren en uw auto hoeft daarvoor niet gespoten te worden.
Daarnaast kan de wrap altijd weer verwijderd worden waardoor de auto direct weer zijn originele kleur terug krijgt.
Als u uw auto heeft laten wrappen mág u dit doorgeven aan de RDW. Het is niet verplicht, maar het is wel te adviseren aangezien het gewoon beter klopt als de kleur op uw kentekenbewijs overeen komt met de kleur van uw auto.
Dit kunt u GRATIS regelen via de RDW op: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/het-kentekenbewijs/bij-wijzigingen/kleur-van-uw-auto-aanpassen

ONDERHOUD CARWRAP

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap.

Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem.
Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.

Als wij uw auto wrappen, kunnen we optioneel deze voorzien van een speciale wrap-coatinglaag. Deze zal uw wrap langere tijd bescherming bieden.

Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn. We hebben een uitvoerig stuk geschreven over hoe u de wrap het besten kunt bijhouden. Lees deze hier.

WIE IS THE WRAPFACTORY?

The Wrapfactory is een onderdeel van Stickerland Rosmalen BV. Via Stickerland.nl worden diverse stickers en stripings aangeboden die in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd worden.

Door deze jarenlange expertise op het gebied van reclame, stickers, stickerfolies en wrappen is The Wrapfactory ontstaan.
Wij wrappen al jaren met de beste kwaliteit stickermateriaal, wrapfolies en onze monteurs behoren tot de top van de wrappers in Nederland.

Daarnaast zijn wij 3M Select Carwrapper wat niet alleen wil zeggen dat wij op extreem hoog niveau uw voertuig wrappen, maar ons bedrijfspand, onze medewerkers, onze orderafhandeling en de omgang met u als klant zijn op het bijbehorende hoge niveau.
Zo hebben we een geconditioneerde montageruimte waar we uw auto onder de perfecte omstandigheden zullen wrappen. Als u op uw wrap kunt wachten (bij een kleinere wrap is dat bijna altijd mogelijk) hebben we een nette wachtruimte waar we u gratis WiFi aanbieden en waar u eventueel een potje kunt flipperen.
Is het een volledige voertuigwrap, dan kunt u er niet op wachten aangezien deze altijd meerdere dagen in beslag zal nemen. Maar ook dan kunt u toch altijd meekijken met onze monteurs. Via een (beveiligde) webcam verbinding kunt u altijd gratis en wanneer u wenst meekijken hoe uw wrap vordert. Daarnaast bent u altijd welkom om onder het genot van een vers gemalen kop koffie lang te komen.

Comments are closed.

Door ziekte moeten wij onze bereikbaarheid aanpassen en zijn we de komende periode alleen via mail bereikbaar. We zijn enkel op afspraak geopend.

X