Carwrapping|

Unieke carwrap designs

Carwrapping is echt niet alleen maar een auto een andere kleur geven. Uiteraard is dit wel wat het meeste voorkomt, maar er is nog veel meer mogelijk.
Denk aan een auto in 2 kleuren wrappen, of met een motief. Of wat dacht u van een compleet fullcolor graphic design op de auto?
Dit alles is via ons te realiseren. Van idee tot werkelijkheid.

Meer dan alleen een andere kleur

Veel mensen denken dat een auto wrappen het veranderen van de ene kleur naar de andere is.
En in feite is dat ook wat we het meeste doen natuurlijk.
Maar er is nog zoveel meer mogelijk op carwrap gebied.

Denk aan het wrappen van een auto in two-tone. Dus een andere kleur bovenkant en een andere kleur onderkant.
Maar daar hoeft het niet op te houden.

Andere mensen willen iets met bijvoorbeeld banen over de auto, in een contrasterende kleur. Of dat we in meerdere kleuren een motief aanbrengen op de auto.
Dit kunnen we allemaal realiseren.

Fullcolor carwrap

Wat ook steeds vaker gebeurd is het laten maken van een fullcolor carwrap. 
Dan gaan we aan de slag met een ontwerp, helemaal in kleur, gedrukt op speciale wrapfolie en dat vervolgens wrappen op uw auto.

Hierdoor zijn de mogelijkheden echt eindeloos.
We kunnen een auto in een compleet thema zetten van uw keuze. Of er bijvoorbeeld helemaal roestig laten uitzien.

En deze prints worden dusdanig ontworpen dat de diverse delen van de auto, naadloos in elkaar overlopen als ware het één geheel.

Speciale visualisatiesoftware

Wij hebben speciale software om deze uw gewenste look tot leven te wekken. We kunnen u dan vooraf laten zien hoe het design er op uw auto uit zou komen te zien.
Daarnaast werken we intensief samen met een groot internationaal team van designers die uw ideeen kunnen omzetten tot een design dat op de auto past.

Dit bovenstaande is uiteraard niet iets dat over 1 nacht ijs gaat en hieraan gaan dagen, zo niet weken, aan intensief overleg, tekenwerk, presentatie van een design, aanpassingen maken, enzovoorts.
En het spreekt voor zich dat we u vooraf goed voorlichten over hoe wij in uw geval te werk kunnen gaan.
Ieder idee heeft een ander plan van aanpak nodig, en wij regelen dat voor u. Netjes en duidelijk vooraf, zodat u de afweging kunt maken om verder met ons in zee te gaan of juist niet.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw idee perfect uitgewerkt gaat worden en dat het resultaat precies is wat we u vooraf hebben laten zien.

Uiteraard geldt voor ‘simpelere’ designs niet zo’n heel voortraject. Dat is meestal niet nodig.
Maar het geeft u misschien een fijn gevoel als u vooraf weet dat wij dit gewoon allemaal aan kunnen, er ervaring mee hebben, en u helemaal kunnen begeleiden.

Meer weten?

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt met bovenstaand verhaal?
Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw eisen en wensen. Misschien komt uw project binnenkort uitvoerig aan bod op deze site.

Comments are closed.

Door ziekte moeten wij onze bereikbaarheid aanpassen en zijn we de komende periode alleen via mail bereikbaar. We zijn enkel op afspraak geopend.

X