Wie we zijn – Wat we doen – Hoe we werken

Maak kennis met ons.

Wij zijn gespecialiseerd in carwrapping, ramen tinten en het aanbrengen van Paint Protection Films. Dit doen we al heel lang en doen we bijzonder goed. Dit volgens honderden klanten die u reeds voorgingen, maar wijzelf vinden ook dat we goed werk verrichten 😉

WAAROM THE WRAPFACTORY

Uw voertuig, en u als klant, behandelen we met respect en met liefde voor ons vak. “We zijn zo goed als onze laatste opdracht”;  zeggen we altijd. En daarom besteden we extreem veel zorg aan iedere opdracht die we uitvoeren.

SHOWROOM

Bij ons kunt u gerust eerst in de showroom langskomen, gewoon voor een verse kop koffie…. maar ook om uw wrap wensen goed door te nemen.
U kunt bij ons alle beschikbare kleuren zien. In het echt… en dat even bij uw auto houden, of buiten in het daglicht bekijken.

We hebben ook speciale software waarop we veel verkochte auto’s in 3D kunnen laten zien, inclusief een indicatie van de wrap al gemonteerd. Altijd leuk om te zien en altijd geheel vrijblijvend!

IN GOEDE HANDEN

U ziet direct dat u bij The Wrapfactory met professionals te maken heeft. De werkplaats is altijd netjes, ordelijk en opgeruimd. En uiteraard alleen toegankelijk voor personeel.  Uw auto staat bij ons altijd warm, verzorgd en beveiligd binnen. Als we met uw auto bezig zijn, mag u altijd komen kijken. We hebben géén geheimen voor onze klanten!

uw wens is onze opdracht!

Onze belofte

Constante trainingen: 
Onze monteurs worden constant bijgeschaaft en getraind zodat we altijd met de nieuwste technieken werken.


Geschiedenis:

We hebben meer dan 20 jaar aantoonbare plakervaring. The Wrapfactory is niet een ééndagsvlieg, maar een gedegen wrap- en plakpartner met een hoge reputatie.


Beste materialen:

Wij werken enkel en alleen met A-kwaliteit materialen en gereedschappen.
Onze werkplaats is altijd tip-top in orde zodat we uw auto een goed thuis geven voor de periode dat deze bij ons te gast is.


Persoonlijk:

Wij zijn laagdrempelig en u zult merken dat de Brabantse gezelligheid hier heel belangrijk is.
Daardoor spreken wij u graag persoonlijk en willen we graag met u kennismaken voordat we uw auto wrappen.
Het hóeft niet. Maar als het even kan maken we graag een praatje met u.

Ons doel

Onze klanten een geweldige ervaring geven op het gebied van Carwrapping, Paint Protection Films en Ramen tinten.
U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten en wij wrappen secuur en voorzichtig. Géén haastwerk bij The Wrapfactory.

Kwaliteit

We willen geen prijsvechter zijn. We gaan voor kwaliteit.
En dat doen we door alleen maar met de beste materialen te werken, en alleen maar met gecertificeerde en door- en door getrainde monteurs die jaren ervaring hebben.
We hebben een goede mix tussen prijs en kwaliteit gevonden.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partij waarbij u altijd welkom bent voor een vers gezette kop koffie.
We hebben geen geheimen en onze werkplaats is op verzoek altijd te bekijken.
Wij nodigen u graag uit om in onze showroom een praatje te komen maken, de kleuren te bekijken en u ervan te overtuigen dat u met The Wrapfactory een betrouwbare partner heeft.

Ons team is geweldig!

We hebben simpelweg een geweldig team. 
Een team mensen die hart voor hun werk hebben en u met passie alles over wrappen en tinten kunnen uitleggen. (en wat ze ook graag doen!)

Maak kennis met onze mensen en voel u vrij om gerust eens binnen te lopen voor meer informatie. 

Dennis

Bij Dennis moet u zijn voor offertes en prijsaanvragen. Daarnaast zorgt hij voor alle sales en aflevering / service van uw gewrapte auto.

Erik

Erik is onze wrap en PPF specialist. Geen wrapklus is hem te gek. Niet alleen voor de montage moet je bij hem zijn, maar ook voor advies en vooral technische knowhow vraagstukken kunnen we bij Erik neerleggen.

Nancy

Nancy zorgt ervoor dat uw auto perfect op z’n plek staat en dat deze precies zo gewrapped gaat worden zoals afgesproken. Daarnaast regelt zij de order en offerte afhandelingen.