Wie we zijn – Wat we doen – Hoe we werken

Maak kennis met ons.

U bent op zoek naar een betrouwbare partij voor het carwrappen, ramen tinten of het aanbrengen van Paint Protection Films voor uw voertuig. Dan bent u bij The Wrapfactory aan het juiste adres.

PROFESSIONALS MET PASSIE

Bij The Wrapfactory behandelen we uw voertuig met respect en liefde voor ons vak. Wij geloven dat we zo goed zijn als onze laatste opdracht en daarom besteden we extreem veel zorg aan iedere opdracht die we uitvoeren. Honderden klanten zijn u al voorgegaan en hebben ons beoordeeld met positieve recensies. Maar we laten ons werk ook voor zichzelf spreken, want wij vinden zelf dat we bijzonder goed werk verrichten.

ONTDEK ONZE SHOWROOM

Bij The Wrapfactory hebben we een prachtige showroom waar u de beschikbare kleuren en materialen kunt zien en voelen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur en afwerking van uw wrap een belangrijke beslissing is, daarom hebben we ons best gedaan om een ruim assortiment te bieden waaruit u kunt kiezen.

Onze experts zullen u graag rondleiden in onze showroom en u adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn. We hebben een uitgebreide collectie van hoogwaardige wraps en folies, waaronder carbon, metallic, glanzend, mat en meer. U kunt de kleuren en afwerkingen vergelijken en de perfecte keuze maken voor uw voertuig.

Onze showroom biedt ook de mogelijkheid om voorbeelden te bekijken van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd, zodat u een idee krijgt van de verschillende mogelijkheden en stijlen. U kunt ons werk in detail bekijken en zien hoe we de wrap op verschillende soorten voertuigen hebben aangebracht.

IN GOEDE HANDEN

Bij The Wrapfactory weet u zeker dat u in goede handen bent. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in carwrapping, ramen tinten en het aanbrengen van Paint Protection Films. Onze werkplaats is altijd netjes, ordelijk en opgeruimd en alleen toegankelijk voor ons personeel. Uw auto staat bij ons altijd warm, verzorgd en beveiligd binnen. Wanneer we met uw auto bezig zijn, mag u altijd komen kijken. We hebben geen geheimen voor onze klanten!

Kortom, bij The Wrapfactory bent u verzekerd van professionals met passie voor hun vak en kunt u met een gerust hart uw voertuig achterlaten. Maak gerust een afspraak in onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

uw wens is onze opdracht!

Onze belofte

Constante trainingen: 
Onze monteurs worden constant bijgeschaaft en getraind zodat we altijd met de nieuwste technieken werken.


Geschiedenis:

We hebben meer dan 20 jaar aantoonbare plakervaring. The Wrapfactory is niet een ééndagsvlieg, maar een gedegen wrap- en plakpartner met een hoge reputatie.


Beste materialen:

Wij werken enkel en alleen met A-kwaliteit materialen en gereedschappen.
Onze werkplaats is altijd tip-top in orde zodat we uw auto een goed thuis geven voor de periode dat deze bij ons te gast is.


Persoonlijk:

Wij zijn laagdrempelig en u zult merken dat de Brabantse gezelligheid hier heel belangrijk is.
Daardoor spreken wij u graag persoonlijk en willen we graag met u kennismaken voordat we uw auto wrappen.
Het hóeft niet. Maar als het even kan maken we graag een praatje met u.

Ons doel

Onze klanten een geweldige ervaring geven op het gebied van Carwrapping, Paint Protection Films en Ramen tinten.
U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten en wij wrappen secuur en voorzichtig. Géén haastwerk bij The Wrapfactory.

Kwaliteit

We willen geen prijsvechter zijn. We gaan voor kwaliteit.
En dat doen we door alleen maar met de beste materialen te werken, en alleen maar met gecertificeerde en door- en door getrainde monteurs die jaren ervaring hebben.
We hebben een goede mix tussen prijs en kwaliteit gevonden.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partij waarbij u altijd welkom bent voor een vers gezette kop koffie.
We hebben geen geheimen en onze werkplaats is op verzoek altijd te bekijken.
Wij nodigen u graag uit om in onze showroom een praatje te komen maken, de kleuren te bekijken en u ervan te overtuigen dat u met The Wrapfactory een betrouwbare partner heeft.

Ons team is geweldig!

We hebben simpelweg een geweldig team. 
Een team mensen die hart voor hun werk hebben en u met passie alles over wrappen en tinten kunnen uitleggen. (en wat ze ook graag doen!)

Maak kennis met onze mensen en voel u vrij om gerust eens binnen te lopen voor meer informatie. 

Dennis

Bij Dennis moet u zijn voor offertes en prijsaanvragen. Daarnaast zorgt hij voor alle sales en aflevering / service van uw gewrapte auto.

Erik

Erik is onze wrap en PPF specialist. Geen wrapklus is hem te gek. Niet alleen voor de montage moet je bij hem zijn, maar ook voor advies en vooral technische knowhow vraagstukken kunnen we bij Erik neerleggen.

Nancy

Nancy zorgt ervoor dat uw auto perfect op z’n plek staat en dat deze precies zo gewrapped gaat worden zoals afgesproken. Daarnaast regelt zij de order en offerte afhandelingen.

Van 9 tot 17 mei hebben wij Pinkstervakantie

X