Ook wij werken onder onze Algemene Voorwaarden. 
Gewoon omdat het dan voor iedereen lekker duidelijk is hoe wij werken, wat onze verplichtingen naar u toe zijn en wat u van onze diensten mag en kunt verwachten.

We zijn zeker niet een lastige partij om samen mee te werken, in tegendeel zelfs.
Maar zoals het hoort, gelden er simpelweg altijd enkele regels. En hier zijn we heel open in, dus kunt u deze hier altijd inzien.

Wenst u deze voorwaarde direct in te zien? Klik dan hier voor een pdf van onze Algemene Voorwaarden (voorwaarden zijn van Stickerland Rosmalen BV, onze moedermaatschappij)

Hieronder een greep uit het belangrijkste deel die betrekking heeft op carwrapping, window tinting en PPF montage.

ARTIKEL 17 – CARWRAP & PPF SPECIFIEKE VOORWAARDEN EN CONDITIES

1. Bij aanlevering / inleveren van de auto dient deze vrij van vuil te zijn en recent te zijn gewassen. 
Eventuele ernstige vervuilingen die wij achteraf moeten en kunnen verwijderen zullen wij in rekening brengen op basis van uurtarief en verbruikte materialen.

2. Alle (minuscule) schade reeds aanwezig op de auto en lak kunnen ervoor zorgen dat de wrap of PPF montage niet 100% vlekkeloos is. Dit kunnen wij tijdens montage niet oplossen en deze pitjes, puntjes en spots kunnen daardoor (minimaal)zichtbaar zijn in of door de wrapfolie of PPF folie. Dit valt onder de eigenschappen van deze werkzaamheden.

3. Bij auto’s ouder dan 3 jaar en / of herstelde schade kunnen wij geen garanties op de hechting geven

4. Wij geven geen garanties op de verwijdering van de door ons geplaatste wrap. We kunnen niet in of onder de aangebrachte laklaag kijken om te zien of deze deugdelijk is aangebracht.

5. Offertes uitgebracht op voertuigen die wij niet vooraf gezien hebben, zijn gebaseerd op de door u doorgegeven data die wij vergelijken met foto’s op internet van vergelijkbare voertuigen. Indien uw auto achteraf toch anders blijkt te zijn, kunnen wij de meerkosten die dit met zich meebrengt in rekening brengen.

6. Wij wrappen niet op (zichtbaar of onzichtbare) loslatende, roestige of loszittende lakdelen. Mocht uw voertuig deze hebben, dan breken wij onze werkzaamheden af en brengen u de tot dan toe gemaakte kosten in rekening. Slecht hechtende (blanke) lak is vaak niet vooraf te zien en kan tijdens het wrappen zichtbaar worden. Komen wij dit tegen breken wij onze werkzaamheden af en de eventueel ontstane schade door loslaten van deze (blanke) lakdelen vallen niet onder onze verantwoordelijkheden.

7. Alle eventueel op het voertuig aanwezige schade zoals deukjes, krasjes, steenslag, loszittende delen, roest en dergelijke zijn zoals ze zijn en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verdere schade door het wrappen / tinten over, door of langs deze delen.

8. Wij zijn niet verantwoordelijk voor reeds aanwezige (on)zichtbare schade aan of op het voertuig.

9. Door het wrappen van voertuigen en beplatingen zou het kunnen voorkomen dat de montage-ondergrond warmer kan worden dan oorspronkelijk door de fabrikant van het voertuig bedoeld. Eventuele schade die achteraf door bijvoorbeeld warmteontwikkeling op de ondergrond uitgeoefend worden zijn voor eigen risico. Wij geven daarom geen enkele garanties op vervolgschade, voorkomend uit invloeden die wrapfolie op de ondergrond zou kunnen hebben.

10. Het wrappen en beplakken van aanhangwagens en gesloten bakwagens is voor eigen risico. Door het gebruik van de diverse soorten plaatmateriaal bij deze type voertuigen kunnen wij niet bepalen of deze standaard geschikt zijn voor beletteringen of een wrap.

11. Door het tinten van ramen kunnen reeds aanwezige, nagenoeg onzichtbare beschadigingen, zichtbaar worden.

12. Op de wrapfolie zit fabrieks- kleurgarantie. Wij nemen deze 1 op 1 over van de fabrikant van deze folie en u krijgt dezelfde kleurgarantie als wij

13. In gemonteerde wrapfolies kunnen minuscule vervuilingen (al dan niet in of op de lak of folie zelf) zichtbaar worden. Deze zijn nooit 100% te voorkomen en vallen onder de eigenschappen van montage van deze soort folies.

14. Op de montage van wrapfolie zit 1 jaar garantie. Mits u de wrap netjes onderhoud en normaal gebruikt. Verkeerd onderhoud, hoge drukspuit te dichtbij, slecht wassen, intrekken van vogelpoep en dergelijke is herkenbaar en daardoor vervalt de montage- en kleurgarantie. Uitgezonderd van montage garantie zijn: instapstijlen en dorpels, binnenkant- onderkant- en kopse kanten autoportieren

15. PPF folies worden over de lak geplakt en alle eventuele krasjes, pitje, puntjes en dergelijke kunnen door de eigenschappen van deze folie uitvergroot worden en derhalve in beter zichtbaar worden

16. Door de montage van wrap- en PPF folies kunnen minuscule vervuilingen (al dan niet in of op de lak of folie zelf) zichtbaar worden. Deze zijn nooit 100% te voorkomen en vallen onder de eigenschappen van montage van deze soort folies.

17. Op montage van de PPF folie zit garantie op vergeling, bubbels van lucht, scheuren van de folie en coatinglaag van de folie en delamineren. Mits bij de garantieclaim de originele garantie / installatiekaart getoond kan worden. Samen met de factuur op naam waarbij de garantie niet overdraagbaar is.

Comments are closed.

Van 9 tot 17 mei hebben wij Pinkstervakantie

X