Carwrapping|

Laat uw camper wrappen

We krijgen vaak de vraag of we ook campers kunnen wrappen. Natuurlijk kunnen we dat. Er zijn vele soorten campers, en allemaal hebben ze hun eigen aanpak nodig. 
Met onze ruime ervaring op het gebied van campers wrappen, hebben we altijd wel een oplossing om uw camper goed te wrappen.

Diverse soorten camperwraps

Er zijn vele soorten campers tegenwoordig. En allemaal soorten campers hebben hun eigen dingen waar we rekening mee moeten houden. 
Wij hebben gelukkig een enorme berg ervaring op het gebied van campers wrappen. Sterker nog, we zijn zelf fanatieke camperaars!

De vol integraal camper
Zo is er de vol integraal camper.
Deze hebben een geïntegreerde cabine die bij de rest van de camper als één geheel gebouwd is. 
Hierbij moeten we goed opletten dat het design of de wrap goed doorloopt in de rest en dat ook hierbij alles netjes één geheel blijft.
De bumpers zijn vaak totaal anders dan andere campers.
Uiteraard kunnen we dit soort campers helemaal wrappen, totaal in een andere kleur.
Maar ook een deel, of meerdere delen in verschillende kleuren.  Maar natuurlijk ook stripings, deze aanpassen of verlengen.

De half integraal camper
Dit zijn campers met een ‘normale’ cabine van bijvoorbeeld Fiat of Mercedes. En daarachter zit dan de ombouw en het woondeel.
Boven de cabine is meestal geen slaapplek, maar wel veel bergruimte gemaakt.

Deze campers wrappen wij natuurlijk ook. En ook hierbij kunnen we de complete camper voorzien van wrapfolie, of delen ervan. De uitdaging bij deze modellen is het deel dat boven de cabine zit omdat deze vaak hele lastige vormen hebben. 
Door onze ruime ervaring kunnen we deze geweldig mooi en strak wrappen. 
We kunnen de complete camper wrappen, of een deel. Vaak vragen klanten om alleen de cabine van deze camper te wrappen zodat er een mooi contrast tussen de voorkant en de ombouw ontstaat.

En ook komt het voor dat we de bestaande stripingset van deze campers aanpassen.

 

De alkoofcamper
Een alkoofcamper zijn de campers met die grote ‘toeter’ boven de cabine. Hierin zit ook nog een ruime slaapplek en zijn daardoor erg ruime campers.

Deze wrappen we wat minder, maar dat komt voornamelijk omdat deze ook minder voorkomen.
Uiteraard is ook dit model goed te wrappen, hier gaat vaak wel wat meer wrapfolie in dan gemiddeld omdat er een hele grote koof opgebouwd zit.

De buscamper
De buscamper is ontzettend populair geworden. Deze is ook vaak iets smaller dan een normale camper, waardoor deze makkelijker door stedelijk gebied te rijden zijn.
Uiteraard zijn hier enorm veel variaties en modellen in. En wij kunnen deze allemaal wrappen en beplakken. Wat we ook veel doen.

Meestal worden deze compleet gewrapped en komt er regelmatig een design over de wrap weer heen, om het nét iets mooier te maken allemaal.

Gladde en hamerslag beplating

Campers (en caravans) hebben vaak 2 soorten beplatingen. Hamerslag en een gladde beplating.
De buscampers hebben meestal een stalen beplating.

Hamerslag beplating
U kent het wel, die gebobbelde zijkanten van campers en caravans.
Deze zijn te wrappen door ons. Het is érg bewerkelijk, maar we krijgen het voor elkaar door hier de wrapfolie op te plakken die gewoon netjes blijft zitten. De structuur van de ondergrond, het hamerslag effect, blijft gewoon netjes behouden. 

Gladde beplating
Deze zijkanten komen we het meest tegen. Dat is een gladde polyester zijkant of aluminium zijkant van een camper of caravan. En deze zijn heerlijk mooi strak te wrappen.

Comments are closed.

Door ziekte moeten wij onze bereikbaarheid aanpassen en zijn we de komende periode alleen via mail bereikbaar. We zijn enkel op afspraak geopend.

X