Carwrapping, Diversen|

Wij wrappen uw bedrijfswagen

We wrappen natuurlijk niet alleen maar auto’s, maar voor bedrijven beplakken we ook veel bedrijfswagens, bestelbussen en kleinere vrachtauto’s.
Dit kunnen we met een fullcolor print doen, maar we kunnen ook delen van de auto wrappen in de bedrijfskleuren en vervolgens de diverse reclames en teksten erbij plakken.
Hoe werkt dat precies?

Ook met reclameteksten

Omdat we toch al enorme ervaring hebben op het gebied van auto’s wrappen, worden we ook vaak gevraagd om een bedrijfsauto te wrappen en te voorzien van reclame en bedijfslogo’s.
Uiteraard kunnen we dat ook voor uw bedrijf realiseren. We doen dit op hetzelfde hoge niveau als waarop we onze (prijswinnende) wraps op andere auto’s plakken.

Ook voor uw bedrijf is een hoge kwaliteit wrap voor ons een vereiste. Dus niet even snel iets wrappen omdat het ‘toch maar’ een bedrijfswagen is. Nee, integendeel!
Uw bedrijfsvoertuig is uw visitekaartje. Dat moet gewoon goed zijn, goed blijven en met zorg gemonteerd worden. Punt!

Fullcolor of delen wrappen

Men ziet regelmatig van die mooie busjes op de weg met daarop een (deel) gewrapped in bijvoorbeeld een print, een foto’s of iets dergelijks.
Of busjes met een andere kleur bovenkant en weer een contrastkleur onderkant en daaroverheen de logo’s en teksten van het bedrijf.
Dit alles kunnen we voor u produceren én monteren.

Uw eigen designstudio kan ons de ontwerpen aanleveren waarmee wij verder aan de slag gaan, maar we kunnen u ook in contact brengen met een reclamestudio die voor u (en ons) uw wensen gaan uitwerken tot een geweldig geheel dat op de auto’s past.

Één bedrijfsbus of tientallen

We zijn een kleinschalig wrapbedrijf en werken het liefst met kleinere projecten. Bijvoorbeeld 1 of 2 busjes die we tegelijk binnenkrijgen en we gaan wrappen voor u.
Complete wagenparken kunnen we zeker ook aan, maar dan gaan we onze hulpdiensten inschakelen.

We hebben een groot netwerk van beroepswrappers die we voor grotere klussen kunnen inzetten zodat we op 1 centrale plek uw wagenpark kunnen voorzien van een wrap.

Maar zoals hierboven verteld werken we het liefst in onze eigen werkplaats en met onze eigen monteurs.
Gewoon één of twee auto’s tegelijk. 
Deze krijgen dan alle liefde en aandacht die ze volgens ons verdienen en dat is ook terug te zien in de kwaliteit en duurzaamheid.

Meer weten?

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt met bovenstaand verhaal?
Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw eisen en wensen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Comments are closed.

Van 9 tot 17 mei hebben wij Pinkstervakantie

X