• Opdrachtgever: Nico
 • Merk en type voertuig: Lexus
 • Merk en type folie: Inozetek High Gloss Midnight Blue Metallic
 • Soort werkzaamheden:

  Bij The Wrapfactory hebben we recentelijk een bijzonder project afgerond waarbij we een Lexus hebben voorzien van een nieuwe look in de kleur Midnight Purple Metallic Gloss van het merk Inozetek. In dit verslag geven we een beknopte beschrijving van het proces en het resultaat.

  Het Project: Onze klant kwam naar ons toe met de wens om zijn Lexus een unieke uitstraling te geven. Na overleg hebben we gekozen voor de opvallende kleur Midnight Purple Metallic Gloss van Inozetek. Deze keuze beloofde de auto te onderscheiden van anderen op de weg.

  Het Proces: We begonnen met een grondige reiniging van de Lexus om een goede hechting van de folie te verzekeren. Vervolgens hebben we de auto zorgvuldig gedemonteerd, zodat we elk onderdeel van de carrosserie goed konden bereiken.

  Het aanbrengen van de Midnight Purple Metallic Gloss-folie vereiste precisie. Ons team zorgde ervoor dat de folie naadloos werd aangebracht en lette op elk detail om een perfecte afwerking te bereiken.

  Het Resultaat: Na vele uren werk was het eindresultaat indrukwekkend. De Lexus straalde nu in de schitterende Midnight Purple Metallic Gloss-kleur. De metallic glans gaf de auto een luxe uitstraling.

  Onze klant was tevreden met het resultaat, dat zijn verwachtingen overtrof.

  Conclusie: Het wrappen van deze Lexus in Midnight Purple Metallic Gloss-folie van Inozetek was een succesvol project voor The Wrapfactory. Het eindresultaat was indrukwekkend en benadrukte onze expertise in het transformeren van voertuigen. We streven er altijd naar om de wensen van onze klanten te vervullen en hen te verrassen met de resultaten.

Comments are closed.

Door ziekte moeten wij onze bereikbaarheid aanpassen en zijn we de komende periode alleen via mail bereikbaar. We zijn enkel op afspraak geopend.

X