• Opdrachtgever: Sandra
 • Merk en type voertuig: Hymer Mercedes 4×4 Camper
 • Merk en type folie: 3M 2080 series M211 (Matte Charcoal Metallic) en M212 (Matte Black Metallic)
 • Soort werkzaamheden:

  Het wrappen van een camper is niet hetzelfde als het wrappen van een auto. Een camper heeft veel meer oppervlakte, rondingen, naden, ramen en accessoires die extra aandacht en precisie vereisen. We hebbe gekozen voor 3M folie. Deze 3M folie heeft een hoge kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Het is ook makkelijk te verwijderen zonder schade aan de lak.

  We hebben de camper gewrapt in twee verschillende kleuren: M211 (Matte Charcoal Metallic) voor het grootste deel van de carrosserie en M212 (Matte Black Metallic) voor de accenten. Deze kleuren passen goed bij elkaar en geven de camper een stoere en moderne look. Het contrast tussen het matte en het metallic effect zorgt voor een mooie glans in het zonlicht. We hebben ook de logo’s gewrapt om het geheel af te maken.

  Het wrappen van deze camper duurde 5 dagen. We hebben eerst de camper grondig gereinigd en ontvet om ervoor te zorgen dat de folie goed zou hechten. Daarna hebben we de folie op maat gesneden en aangebracht met behulp van een föhn en een rakel. We hebben elke centimeter van de camper zorgvuldig gewrapt uiteraard netjes en zonder luchtbellen.

  We zijn erg trots op het eindresultaat van deze camper wrap. De klant was ook zeer tevreden en kon niet wachten om met zijn nieuwe Hymer 4×4 Mercedes Camper op avontuur te gaan. We hopen dat zij veel plezier zal beleven aan zijn unieke en stoere camper.

  Als u ook interesse hebt in het wrappen van uw camper of auto, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het realiseren van uw droomvoertuig.

  Hieronder een video hoe we dit gewrapped hebben.

Comments are closed.