• Opdrachtgever: Nathan
 • Merk en type voertuig: Fisker Karma
 • Merk en type folie: KPMP Matte Purple/Blue met glossy black en complete window tint met chameleon
 • Soort werkzaamheden:

  The Wrapfactory heeft deze Fisker Karma een opvallende carwrap gegeven die zeker hoofden doet draaien op de weg! Met een combinatie van vakmanschap en creativiteit hebben we de wensen van de klant waargemaakt en de auto omgetoverd tot een waar kunstwerk.

  We begonnen met het toepassen van de Matte Purple/Blue wrap van KPMF, wat een diepe en betoverende kleur opleverde die de aandacht trekt waar je ook gaat. Maar we stopten daar niet. Elk stukje chroom op de auto werd bedekt met een glanzende zwarte wrap, waardoor de auto een stoere en gestroomlijnde uitstraling kreeg.

  En wat dacht je van de instap van de auto? Ook daar hebben we onze creatieve touch aan toegevoegd, door de Matte Purple/Blue wrap door te trekken naar het de binnenkant. Het resultaat? Een naadloze overgang van buiten naar binnen.

  Maar we hebben niet alleen aan het uiterlijk gedacht. Alle ramen van de Fisker werden getint voor extra privacy en stijl. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voorruit, die een speciale behandeling kreeg met een blauwe Chameleon tintfolie. Het resultaat is een uniek visueel effect dat de auto echt laat opvallen.

  Kortom, met dit project hebben we laten zien dat The Wrapfactory niet alleen in staat is om aan de wensen van de klant te voldoen, maar ook om die wensen te overtreffen met een dosis creativiteit en vakmanschap die je nergens anders vindt!

  Hierboven alle mooie foto’s van deze wrap, maar hieronder vindt je een video van hoe we deze Fisker gewrapped hebben.
  Enjoy.

Comments are closed.