• Opdrachtgever: Jasper
 • Merk en type voertuig: Audi Q7
 • Merk en type folie: 3M 2080 series M211 Matte Charcoal en Glossy Black van Oracal
 • Soort werkzaamheden:

  The Wrapfactory heeft recentelijk een carwrap opdracht voltooid voor een Audi Q7, met prachtige resultaten. De auto is gewrapped in de kleur M211 van 3M, ook wel bekend als Matte Charcoal. Deze kleur geeft de Audi Q7 een eigentijdse uitstraling met een matte afwerking, wat een moderne en subtiele look creëert.

  Naast de kleurupgrade heeft The Wrapfactory ook de auto volledig ontchromed, oftewel een chrome delete uitgevoerd. Dit betekent dat al het chroomwerk op de auto professioneel is verwijderd en vervangen door een naadloze wrap. Dit geeft de Audi Q7 een gestroomlijnde en sportieve uitstraling, waarbij de lijnen van de auto geaccentueerd worden.

  Het vakmanschap en de aandacht voor detail van The Wrapfactory zijn duidelijk zichtbaar in deze carwrap-opdracht. Door het gebruik van de M211 wrapfolie van 3M en de chrome delete-techniek is de Audi Q7 getransformeerd tot een unieke verschijning. Deze subtiele upgrade zal zeker de aandacht trekken en de eigenaar van de Audi Q7 een gepersonaliseerde rijervaring bieden met een eigentijdse en verfijnde uitstraling.

  Kijk hieronder de video waarin we laten zien hoe we deze Audi gewrapped hebben.

Comments are closed.