• Opdrachtgever: Erica
 • Merk en type voertuig: Hymer 4×4 Crossover camper
 • Merk en type folie: Avery Matte Khaki Green met 3M Matte Black Metallic
 • Soort werkzaamheden:

  Bekijk weer een meesterwerk van ons team, waarbij we een glanzend zwarte Hymer 4×4 Crossover camperbus hebben omgetoverd tot een indrukwekkende eyecatcher. Met zorgvuldigheid en vakmanschap hebben we de camperbus voorzien van een unieke uitstraling door gebruik te maken van hoogwaardige folies.

  Gebruikte Folies:

  • Avery Matte Khaki Green: Een gedurfde keuze die de camper een avontuurlijke uitstraling geeft, perfect in harmonie met de robuuste aard van de Hymer 4×4.
  • 3M Matte Black Metallic: Een subtiele, maar krachtige toevoeging die het geheel een eigentijdse en luxe touch geeft.


  Het Doel:
  Ons doel was duidelijk: deze camperbus een stoere, unieke look geven die past bij de avontuurlijke geest van zijn eigenaar. Met de combinatie van Matte Khaki Green en Matte Black Metallic hebben we niet alleen de verwachtingen overtroffen, maar ook een onmiskenbaar karakter aan de camper toegevoegd.

  Resultaat: Missie geslaagd! De camper straalt nu kracht en individualiteit uit, klaar om de open weg te verkennen met stijl. De combinatie van de folies heeft niet alleen esthetische waarde toegevoegd, maar ook duurzaamheid en bescherming aan het exterieur van de camper.

  Wij zijn trots op het eindresultaat en hopen dat de eigenaar van deze Hymer 4×4 Crossover net zo enthousiast is over de nieuwe look als wij.
  Laat het avontuur beginnen!

  Wil je zien hoe we dit alles gemaakt en geplakt hebben?
  Kijk dan hieronder naar de video. 

Comments are closed.