• Opdrachtgever: Anita
  • Merk en type voertuig: Volkswagen Transporter Camperbus
  • Merk en type folie: Matte Sunflower van PWF
  • Soort werkzaamheden:

    Van een standaard witte camper hebben we een unieke two-tone look gecreëerd, waarbij de onderzijde is gewrapped in de kleur Matte Sunflower van het merk PWF.

    De keuze voor een two-tone ontwerp geeft de Volkswagen Transporter buscamper een frisse en onderscheidende uitstraling. De onderzijde van de camper is gewrapped in Matte Sunflower, een levendige en warme gele kleur van PWF. Deze matte afwerking biedt een energieke en toch verfijnde uitstraling, die bijzonder goed combineert met de bovenste witte deel van de buscamper.

    Deze unieke kleurenschema zorgt ervoor dat de camper opvalt en een vrolijke, avontuurlijke uitstraling heeft. De Matte Sunflower tint biedt een modern, eigentijds contrast tegen het klassieke wit, wat resulteert in een onvergetelijke look.

    Onze klant kwam met de wens om zijn traditionele witte camper te transformeren in iets unieks en aansprekends. We hebben nauwgezet gewerkt aan de uitvoering van deze two-tone wrap om ervoor te zorgen dat de kleuren en afwerkingen perfect op elkaar aansluiten. Het resultaat is een opvallende en hoogwaardige afwerking die precies aan de verwachtingen van onze klant voldoet. De feedback was uiterst positief, en de camper trekt nu de aandacht zonder afbreuk te doen aan de klassieke lijnen van de Volkswagen Transporter.

    Bij The Wrapfactory combineren we vakmanschap met aandacht voor detail om van uw voertuig een unieke verschijning te maken. Of u nu kiest voor een volledige wrap of een tweekleurig ontwerp, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

    Geïnspireerd door deze transformatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw eigen project te bespreken. Wij staan klaar om uw voertuig een nieuwe, opvallende look te geven.

Comments are closed.