• Opdrachtgever: Elmer
  • Merk en type voertuig: Tesla Model Y
  • Merk en type folie: GP272 van 3M
  • Soort werkzaamheden:

    In opdracht van onze klant hebben we deze auto gewrapt in de kleur GP272, ook bekend als Gloss Midnight Blue.

    Gloss Midnight Blue is een unieke, donkerblauwe kleur die de Tesla Model Y een verfijnde en stijlvolle uitstraling geeft. De glanzende afwerking zorgt voor een diepe, rijke kleur die in verschillende lichtomstandigheden een subtiele schakering kan tonen. Deze kleur benadrukt de elegante lijnen en het moderne ontwerp van de Tesla Model Y, waardoor de auto een opvallende verschijning op de weg wordt.

    Onze klant wilde zijn Tesla een unieke en luxe look geven die zowel professioneel als trendy is. We hebben nauwkeurig en met oog voor detail aan deze wrap gewerkt, zodat het eindresultaat naadloos en van hoge kwaliteit is. Na afronding van het project hebben we zeer positieve feedback ontvangen; de klant was bijzonder tevreden met het resultaat. De Tesla Model Y in Gloss Midnight Blue trekt nu zeker de aandacht, zonder te schreeuwerig te zijn.

    Bij The Wrapfactory combineren we hoogwaardige materialen met vakmanschap om uw voertuig te transformeren. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallende nieuwe look, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

    Geïnspireerd door deze transformatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw eigen project te bespreken. Wij staan klaar om van uw voertuig een ware blikvanger te maken.

Comments are closed.